Ystävämyynnit

Seuraavat ysmyt 17.-19.5.2024

Pe 12-18

La 10-16

Su 11-16

Tervetuloa viihtymään koko perheen ja ystäväporukan voimin!

Mitä?

Ystävämyynnit eli ysmyt ovat suosittu tapahtuma, joka avaa Helsinki Fashion Housen ovet laajemmalle yleisölle. Ysmyjen aikana kaikki ovat tervetulleita vierailulle taloon nauttimaan laajasta valikoimasta sekä edullisista hinnoista.

Ysmyiltä löydät tunnettujen merkkien mallikappaleita koko perheelle sekä kaikkea ihanaa kotiin tai lahjaksi. Valikoimasta löydät runsaasti mallikappaleita, loppueriä ja mahtavia tarjouksia jopa -50-70%:lla normaalihinnoista. HFH:n ystävämyynnit ovat mukava, koko viikonlopun kestävä tapahtuma, joka yhdistää ostajat ja tukkurit. 

3. kerroksen Pop Up kahvila palvelee läpi ysmyjen ja ostosten lomassa voit istahtaa hetkeksi alas erikoiskahveja ja pientä purtavaa herkutellen.

Missä?

Ystävämyynnit järjestetään Helsinki Fashion Housella Oulunkylässä osoitteessa Mikkolantie 1A. Paikalle pääset helposti niin kävellen, julkisilla kuin omalla autolla. Pihasta löytyy reilusti ilmaisia parkkipaikkoja! Taloon on esteetön sisäänpääsy talon toiselta puolelta lastausalueelta (sisään pääsee ovikelloa soittamalla).

Milloin?

Ystävämyynnit järjestetään perinteisesti neljä kertaa vuodessa.