Vapaat toimitilat

Helsinki Fashion House vuokraa vapaita toimitiloja yrityksien eri tarpeisiin Oulunkylässä, osoitteessa Mikkolantie 1 A ja B. Etsit sitten sopivaa tilaa toimistokäyttöön, etätyöskentelyyn, työhuonetta, tai tilavaa huonetta mallistojesi esittelyyn, meiltä löytyy sinulle takuulla ratkaisu.

A-talossa on vapaana tiloja aina pienistä 20 neliön toimistohuoneista laajoihin, jopa 500 neliön showroom tiloihin. Tilat muuntautuvat useaan eri käyttöön ja voit stailata ne omannäköiseksi! Vuokra on edullinen ja omien tilojen lisäksi käytössäsi on mukavat yhteiset tilat, kuten yhteinen keittiö ja useita oleskelualueita.
B-talosta voit vuokrata esim. pienen 11 m2 huoneen, tai perustaa jopa kokonaisen toimistosiiven (500m2) useilla toimistopaikoilla.

A-talossa toimii myös aasialainen ravintola Mikura Sushi, joten herkullista lounasta löydät läheltä päivittäin. Fashion Housen mahtava sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella takaa sujuvan liikkumisen kodin ja työpaikan välillä. Pihalla on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja sinulle ja asiakkaillesi.

Vuokraamme myyntipaikkoja myös suosituille HFH Ysmyille, eli ystävämyynneille. Mikäli sinulla on hyvät ja houkuttelevat tuotteet ja paikka näytteilleasettajana kiinnostaa, otathan yhteyttä! Ystävämyyntimme on vakiinnuttanut paikkansa yli kahdenkymmenen vuoden jatkuvuudella ja asiakkaita saapuu paikalle aina mukavasti.

Ota yhteyttä ja jatketaan keskustelua tarpeestasi!