HELSINKI FASHION HOUSE

Helsinki Fashion Housessa on vapaita toimitiloja niin toimisto- kuin showroom-käyttöön monenlaisiin ja -kokoisiin tarpeisiin.

Toimitalomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin kantakaupungissa Kehä I:n sekä Lahden- ja Tuusulanväylien tuntumassa. Meille on erittäin helppo tulla niin omalla autolla, junalla kuin polkupyörällä. Talon edessä on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja ja Oulunkylän juna-asemalta on 10 minuutin kävelymatka. Kehärataa pitkin meille pääsee ripeästi niin lentoasemalta kuin Helsingin keskustasta.


Vuokralaisten viihtyminen on meille sydämen asia, joten kehitämme parhaillaan toimintaamme voimakkaasti. Laadukas lounasravintola Prandia pitää niin työntekijöiden kuin asiakkaiden vatsat täynnä. Teemme pintaremonttia ja ilmeen kohotusta yhteisiin tiloihin sekä autamme vuokralaisiamme verkostoitumaan talon sisällä olevien useiden eri alojen osaajien kesken. Talosta löytyy myös oma valokuvaaja, joka ottaa käden käänteessä tuotekuvat, tai voit halutessasi myös vuokrata kuvausstudion omaan käyttöösi. Vuokralaisten saatavilla on myös erikoiskahveja, sekä virvokejuoma-automaatti.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Novaan ja kerro tarpeistasi, niin järjestämme juuri teille sopivat toimitilat ja palvelut sopivaan hintaan!

VAPAAT TOIMITILAT

HELSINKI FASHION HOUSE

Lisätietoja:
Nova Khalaf  
Toiminnanjohtaja
+358 44 727 3226

etunimi.sukunimi@fashionhouse.fi

MUUALLA
www.finnfoam.fi/vuokraus

​Lisätietoja:
Jorma Nieminen
+358 400 741 233

Helsinki Fashion House

Mikkolantie 1 A
00640 Helsinki

Följ oss